Hoppa till sidans innehåll

Info från styrelsemötet 11/8

2011-08-12 21:44
Styrelsens första möte efter semestrarna handlade mycket om kommande händelser.
  • Uppdaterad: 2014-11-02 19:18

Styrelsen godkände förfrågan som kommit från Anton Vannesjö om att ha ett ungdomsfestarrangemang fredagen den 19/8.

 

Ulf Jonasson tog upp ämnet med att funktionärer, flygledare, bogsörer, lärare måste finnas på plats i rätt tid på Långtora. Främst viktigt att flygledaren är på fältet klockan 9.00 även vid dåligt väder för att svara på frågor, plus att vädret snabbt kan ändras och då ska flygning påbörjas så snabbt det går. Detta kommer att diskuteras vidare på ett av styrelsens större planeringsmöten då det även hör ihop med ämnet hur vi ska öka flygningen på Långtora.

 

Janne Rehn tar tag i radioproblemet i Pawneen.

 

Takbågarna i motorhangeran kommer att repareras helgen den 20-21 aug mha av inhyrd lyft.

 

Kräftskiva blir endast knytkalas, ingen officiell ansvarig.

 

Styrelsen pratade om "svartflygning" och kom fram till att det är något för Segelflyget att hantera. Nästa styrelsemöte hanteras detta vidare och frågan skickas även till Segelflyget.

 

Gloria redogjorde för planering av Segelflygets dag. Den mesta informationen finns på organisationssidan här på hemsidan under Senaste nyheter. Det behövs fler som hjälper till med info till besökare på marken. Bogsörer och lärare finns det gott om.

 

Anders Fornstedt meddelade att alla skolveckor nu är avklarade. På grund av stort intresse för Startpaketen och då klubbens lärarresurser inte räcker till, beslutades under sommaren att ta bort möjligheten att beställa Startpaket och Ungdomspaket på hemsidan. Klubben har ett bra underlag på elever som vill ta certifikat och målet blir att effektivisera deras utbildning i framtiden. En enkät till lärare planeras där de får möjlighet att beskriva hur sommaren varit.

 

Mvh

Styrelsen

Skribent: Gloria

Postadress:
Stockholms SFK - Flygsport
Box 888
10137 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info