Hoppa till sidans innehåll

Info från styrelsemötet 8 sept

09 SEP 2011 10:40
Styrelsens 9:e möte handlade mycket om ekonomi och upplägg av framtida prova-på och utbildningspaket.
  • Uppdaterad: 02 NOV 2014 19:18

Carl Carlin redovisade för ekonomin och gav förslag till förändringar av våra paket för Startpaket, Prova-mera samt utbildning. Startpaketen har ställts in och istället kommer startpaketet ersättas av det prova-mera paket på tre starter som finns nu, bara ett visst antal paket kommer att säljas per år. Utbildningspaket för etapp 1 kommer att finnas för att smidigt bli medlem i klubben.

 

Vi pratade om "Svartflygnings"-artikeln och det har gjorts klart att både Live-It och våra provlektioner säljs som just lektioner och därmed gäller försäkringen även under provflygningar. De måste alltid heta Provlektioner oavsett vad det är för evenamang vi anordnar.

 

Ingen flygning sker under städhelgen. En ASK 21 kommer dock att behållas flygklar oktober ut så att det går att flyga vid bra väder. Flygledare utses då bland de som finns på plats.

 

Skärmflygarna vill utnyttja sektor Enköping, Segelfygchefen ser till att avtalet blir detsamma som med sektorer som vi delar med Uppsala.

 

Styrelsen tycker att Anton Vannesjö skötte Ungdomsfestarrangemanget mycket bra den 19/8. Tackar och öppnar för fler tillfällen.

 

Segelflygets dag gick bra. Men endast 22 flygningar, väder, pr? Orsak oklar.

 

Young pilots lägret  blev lyckat.

 

Flygplansflottans storlek diskuterades. Främst ensitarna flygs för lite. Flygplansgrupp utsågs (Niclas S, Janne Rehn och Gloria S.) som ska komma med förslag i höst.

 

Medlemsvård diskuterades, mentorskap, mm. Tre medlemmar ska kontaktas och blir bedda att ringa till de som slutat flyga de senaste 3 åren. Styrelsen utvärderer resultatet.

 

Extra möte som ska handla om medlemsvård och flygplansflotta mm (de lite större frågorna som inte hinns med under styrelsemöten) äger rum den 19 november för styrelsen.

 

Passa på och flyg nu innan vintern!

 

Mvh

Styrelsen

Skribent: Gloria

Postadress:
Stockholms SFK - Flygsport
Box 888
10137 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info