Hoppa till sidans innehåll

Anmälan och info


Läs informationen under före anmälan!

 

Anmälan för piloter med eget flygplan

 

Anmälan för medlemmar som vill flyga klubbens flygplan

 

 

Info för de som anmäler sig med eget privatplan

Observera att detta inte är en officiell tävling, vi kommer inte att ansvara för certkontroll etc. och du räknas som en vanlig gästande pilot. Du måste ha ett (gäst)medlemskap för att flyga och fakturering sker elektroniskt via e-posten du  anger när du beställer medlemskapet, se länk under. Klubben erbjuder 1-dagars och 16-dagars medlemskap. Klubbens prislista gäller för både gästmedlemskap, bogsering och eventuell övernattning (se länk under). Långtora är kontantlöst, därför behövs också medlemsnumret för att köpa glass mm.

Sista anmälningsdag är 30 mars, efteranmälan möjlig vid kapacitet.

 

Klubbens prislista

Anmälan gästmedlemskap (Du är först medlem när du har erhållit bekräftelse med medlemsnummer)

 

 

Info för de som är intresserade av att flyga klubbens flygplan

Denna anmälan gäller endast för klubbmedlemmar.

 

Välj mellan klubbens ensitsare eller framsits i klubbens tvåsitsare. Först till kvarn gäller. För att garantera dig en ensitsare måste du boka plan via klubbens vanliga bokningsförfarande för tävling, ansökan till F-chefen samt godkännande från Segelflygchefen krävs. Resten av planen fördelas broderligt beroende på hur många som anmäler sig.

 

OBSERVERA: Detta är ingen sträckkurs, utan träning för tävlingar som DM och SM eller internationell tävling. Banorna blir i SM standard och vi flyger inte i klunga och väntar inte på varandra. Minimikravet för deltagande i ensits är 100 timmar och sträckbehörighet med sträckerfarenhet. Är du nybörjare så anmäler du intresse för att flyga med i 2-sitsare med erfaren sträckflygare. Därav har vi sista anmälningsdag den 30 mars för att ha tid att hyra in piloter för 2-sits.

 

Anmälan är bindande efter att vi har fördelat planen och du har fått en bekräftelse på e-post. Alltså, så länge du står kvar på anmälningslistan efter fördelningen, så är anmälan bindande. Gratis avbokning före 15 Juni till gloriair(at)yahoo.com. Efter detta datum tas en avgift på 200kr/dag om man avbokar eller inte dyker upp (klubbens flygplan är extra reserverade för detta event).

 

Klubbens prislista gäller för bogsering och övernattning under veckan.

Sista anmälningsdag är 30 mars.

 

 

 

 

 


Uppdaterad: 03 APR 2016 12:43 Skribent: Gloria

logo_himmelblue_vit

 

 

 

 

 

 

 

Stockholms Segelflygklubb

www.ssfk.se

 


 

Snabblänkar:

Bli gästmedlem

Prislista

 


Aktuell vy över Långtora flygfält. Bilden uppdateras när man laddar om websidan. Klicka för stor bild.

webcam

 

 

 

 

 

 

 

 


flarm_logo