Hoppa till sidans innehåll

Demontering flygplan 21/10

02 OKT 2017 21:04
Sommarsäsongen slut, höst- och vintersäsongen börjar. Demontering av flygplan, städning mm lördagen den 21/10 Vi samlas kl 10 vid hangarerna.
  • Skapad: 02 OKT 2017 21:04

Flygplan som skall demonteras är UPZ, UTX, UMF, UGI, ULB och TCZ.
USG skall vara fortsatt monterad och vara flygbar under vinterhalvåret. UKH fraktas till Polen 2017-10- 02 för omlackering. UPH är flygbar året runt.
CSB kommer att vara flygbar under vinterhalvåret. IYE skall till Tullingehangaren för diverse småjobb och justeringar, när detta är klart skall IYE till segelflyghangaren.
Detaljerad information om varje flygplans placering kommer att finnas den 21/10, skall vara endera i vagn i segelflyghangaren eller i Tullingehangaren.
Bussen skall in i motorflyghangaren. Flygplanvagnarna skall in i segelflyghangaren, både klubbens och privata. Många privatflygare hyr plats för sina vagnar i segelflyghangaren.
Demontering av Club Meises Olympia och TCZ kommer att ske under Tomas Warmings ledning. De kommer att stå omonterade i segelflyghangaren.
Kl 13 serverar Eivor soppa, mackor, kaffe och te i klubbhuset.
Eftersom vi städade inför försvarsövningen Aurora 17 så blir det inte så mycket att städa. Vattnet i Tullingehangaren är på året om. Vattnet utanför segelflyghangaren kommer att stängas av liksom vattnet i klubb- och sovhus. Kommer att stängas av på söndagen den 22/10 eller senare.
Underhållet i höst kommer i första hand att ske på lördagar med start den 28/10. Vi kommer att börja med UPZ, UTX och UMF. Målsättning är en flygplangrupp för varje flygplan med en sammanhållande i varje grupp. Arbetsledning kommer att finnas varje lördag. Vill någon jobba på söndagen så går det också bra. De som är intresserade att ingå i en flygplangrupp och kan komma den 28/10 kan höra av sig till mig. Då kan vi titta på vad som skall göras och dela in i grupper. Jag tror på 4 st i varje grupp, då behöver inte alla komma varje gång. Den som inte vill vara med i en flygplangrupp är välkommen ändå, det finns andra arbetsuppgifter också.
Glöm inte att rapportera arbetstid den 21/10.


Byggchefen

Jan Rehn

Skribent: Henrik Åkerstedt
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms SFK - Flygsport
Box 888
10137 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info