Hoppa till sidans innehåll

Valberedningen informerar!

01 SEP 2018 14:00
Säsongen närmar sig sitt slut och det börjar bli dags att blicka framåt. 22 november är det valmöte i föreningen och då ska nya styrelseledamöter utses. Är du intresserad av att påverka klubbens framtid?
  • Uppdaterad: 05 SEP 2018 16:29

Och vill du göra en insats för att vi alla ska kunna flyga nu och i framtiden? Styrelsen behöver bestå av en blandning av ledamöter, nya och gamla medlemmar, tjejer och killar, AVA-piloter och bogsörer, trattflygare och sträckflygare. Det viktiga är att man känner positivt för klubben och vill bidra till dess blomstrande fortlevnad.

Positioner i styrelsen som ska väljas är kassör, 1 ledamot och 2 suppleanter. Suppleanterna deltar normalt i styrelsearbetet men har endast rösträtt om någon ordinarie ledamot är frånvarande. Styrelsen träffas normalt en gång per månad. Alla positioner väljs på två år utom en av suppleanterna som är på ett år. 
Utöver dessa poster behöver vi även revisorer som granskar räkenskaperna. Revisorns insats begränsar sig i tid till mellan årsbokslutet är klart och årsmötet hålls, revisorer väljs på ett år. Har du varit kassör i en annan förening eller jobbar med ekonomi/revision är du extra välkommen. 
Så tveka inte att kontakta oss och anmäla ditt intresse till valberedningen bestående av Karin Lindgren, Caroline Greiser och Erling Lindholm. 
Skribent: Gloria
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms SFK - Flygsport
Box 888
10137 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info