Hoppa till sidans innehåll

FAQ motorsegel


FAQ 6: Jag är intresserad av att lära mig motorsegelflyg och såg att ni hade intensivkurser i segelflygning. Har ni även dessa kurser om man vill lära sig motorsegelflyg eller är det enbart för segelflyg som intensivkurserna ges?

 Fråga 6: Jag är intresserad av att lära mig motorsegelflyg och såg att ni hade intensivkurser i segelflygning. Har ni även dessa kurser om man vill lära sig motorsegelflyg eller är det enbart för segelflyg som intensivkurserna ges?

Svar: Roligt att du vill börja flyga! När det gäller motorsegelflyg så har vi speciella motorsegelflyglärare. Generellt kan sägas att i motorsegelflygutbildningen kommer lärare/elev överens om tider för flygningen, men det finns inga specifika intensivveckor. Därför måste du kontakta utb(at)ssfk.se för att få kontaktinformation till din specifika lärare. Det finns däremot intensivkurser när det gäller "vanligt" segelflyg. Kursschema fastställs under februari månad, så kontrollera vår hemsida löpande för mer info, www.segelflyg.nu och fliken ”Kursschema” under ”Utbildning och Prova på”. Vi brukar ha enstaka intensivveckor i april och juni samt flera veckor i juli. 

Uppdaterad: 24 MAR 2018 16:44
Skribent: Gloria

Postadress:
Stockholms SFK - Flygsport
Box 888
10137 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info