Hoppa till sidans innehåll

Ny "chat" för flygplanering vardagar!

29 SEP 2016 19:05
Det har varit intresse för en chat-liknande lösning för att planera vardags- och vinterflygning när ingen flygledare/bogsör är inbokad i Aktivitetslistan. En första version för att skriva meddelanden finns nu på förstasidan, direkt under nyheterna.
  • Uppdaterad: 04 OKT 2016 22:58

Detta är en första version, så var tålmodig med eventuella problem i början. En förhoppning är att detta ska ersätta planeringen som ofta görs på Facebook där alla medlemmar inte är med. Alla ska gärna få veta när det blir flygning. Om en planering har blivit gjord via Facebook eller per telefon och e-post, är det fint om resultatet av denna planeringen också skrivs som ett meddelande på hemsidan. 

Glöm inte att fortfarande skriva upp dig på "Åka till fältet" listan, det ger den snabbaste översikten på vem som kommer!

Detta är inte tänkt som en funktion för långa diskussioner, utan håll det kort så att så mycket som möjligt ses på hemsidans framsida och inte förvinner i historiken. Diskussionsforum finns redan upprättat av Jeremy med länk i snabblänkarna till höger på hemsidan, använd den eller sociala medier för detta.

Webgruppen vill gärna ha in förslag på förbättring. Det finns såklart begränsningar med denna google docs-excel lösning och den är inte grafiskt snygg heller, men det är viktigare att det är enkelt och att många kan hjälpa med hemsidan än att det har alla funktioner och blir klurigt att redigera. Andra program kostar oftast en del också. Huvudsyftet är att enkelt diskutera sina planer och snabbt få reda på vad som sker på Långtora utan att behöva gå med i sociala medier.

Hoppas att detta försök mottas väl och att det kan bli en ny rutin istället för att använda flera olika medier.

Skribent: Gloria
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms SFK - Flygsport
Box 888
10137 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08323799
E-post: This is a mailto link

Se all info