Hoppa till sidans innehåll

Påverka nästa säsong! Ge kommentarer

23 NOV 2016 15:47
Får Ordförande Jeremy tillsammans med Styrelsen vill börja planera nästa säsongs verksamhet och här är det viktigt att få in önskemål från medlemmarna. Intresseanmälan till vidareutbildningar och bokning av flygplan är ett viktigt moment, bl.a. ...
  • Uppdaterad: 23 NOV 2016 16:26

Enligt tidigare nyhet så går det nu att anmäla intresse för vidareutbildning (inte bindande men som sagt viktigt att tänka igenom ordentlig så att kurserna blir i rätt omfattning). Anmälan görs i tabellen för praktisk utbildning HÄR. Där kan du också anmäla intresse för ett eventuellt höstläger i Norge. Anmälan till RST veckan kommer att göras via egen hemsida som kommer upp i vår på samma sätt som i fjol.

En ny idee från Styrelsen för nästa säsong är ett format där medlemmar också kan ta en vecka semester och vara mer säkra på att ha tillgång till ett plan, men ett sådant system behöver såklart balanseras så att alla som vill får flyga och att man också kan komma ut sporadiskt som vanligt. Om du är intresserad av denna möjlighet, så skriv ditt intresse genom att kommentera denna nyhet nedanför. Då får Styrelsen en uppfattning om hur stort detta intresse är och kan planera hur flygledning ska fördelas på vardagar.

En annan sak som Styrelsen behöver hjälp med är att skapa en rekrytteringsgrupp för att få in nya medlemmar via mässor och reklam, samt för hur vi får medlemmar som har nytt cert att komma igång med sin flygning ordentligt. De som inte har flugit så mycket än kan kontakta Jeremy, det är ett projekt som pågår nu för att få er att komma igång! Också för er som inte har certifikat längre av olika skäl, så finns det möjligheter att komma upp å flyga som en fågel.

Så ge kommentarer till denna nyhet nedanför, med konstruktiv input till Styrelesen och intresse för flygplan. Skriv gärna också ditt namn om du kan hjälpa till i en rekryteringsgrupp.

Skribent: Gloria (via Jeremy H-K)
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms SFK - Flygsport
Box 888
10137 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08323799
E-post: This is a mailto link

Se all info