Hoppa till sidans innehåll

En Discus ledig och plats i tvåsits på RST vecka 26!

10 JUN 2019 18:07
Veckan efter midsommar (v26) kör årets första RST vecka "RST Deluxe" igång. Enligt tidigare info när anmälan öppnades så är denna veckan till för de som vil träna för tävlingar och redan har sträckerfarenhet, men...
  • Uppdaterad: 10 JUN 2019 20:07

...det finns fortfarande plats att flyga baksits som nybörjare enstaka dagar i Duo Discus med Peder! Så ta kontakt med Gloria för anmälan, först till kvarn gäller. En av Discusarna är också ledig, måndag, tisdag och torsdag. 

För de som vill flyga annat än RST-sträcka, så är DG1000  ledig samt en till Discus är också ledig, samt så klart två ASK:ar.

Vi planerar bogsering efter RST flygning + annan mindre aktivitet som kan uppstå pga bra väder. Det är nämligen ingen skolning vecka 26. Vi är ca 8st RST flygare nu och behöver då ca en timme sammanhängande bogsering om det bara är ett bogserplan. Ju fler som säger till att de tänker vara på fältet den veckan i förväg desto bättre kan vi planera bogserkapasitet. Spesiellt också om det skal flygas AVA.

Jag refererar också till tidigare nyhet om hur vi kommer att följa klubbhandboken, speciellt denna veckan när det inte är annan aktivitet planerad, gällande flygledning:

https://www.ssfk.se/Senastenyheterna/SSFKsnyheter/InfoRSTDeluxev.26/

Oavsett om du tänkte flyga RST eller inte, ju fler på fältet desto roligare och på kvällarna vill vi grilla och ha spontan gemensam middag och prat på den berömda ljugarbänken, om det gäller bästa stiget eller värsta sjunket återstår att se! Förhoppningsvis inget prat om regn...

Ta kontakt om det är frågor! Mer info om RST28 veckan två veckor senare kommer ut snart också, "same proceedure as last year" med eventuellt modifierad lottningsprocedur att det blir rättvist fördelat med att få flyga först bland alla deltagarna.

 

Gloria & Thomas

Skribent: Gloria
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms SFK - Flygsport
Box 888
10137 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08323799
E-post: This is a mailto link

Se all info