Hoppa till sidans innehåll

RST veckor - info!

02 JUL 2020 13:02
RST träningsveckorna närmar sig! Den första med Bobo redan nästa vecka och RST Deluxe vecka 30. Här kommer info om status och bokade flygplan.
  • Uppdaterad: 02 JUL 2020 13:02

Vecka 28 (startar nu på måndag) - RST med lottning

Bobo leder denna vecka och det är samling klockan 9:30 på fältet. Det är lottning som vanligt men de som har anmält sig har förtur och flyger sina 2 timmar först. Det är ca 5-6 anmälda. Andra som vill flyga under veckan hamnar som nummer 2 på kölistan till varje plan. Om man vill veta status på lediga plan så är det bara att ringa till fältet eller Bo-Lennart, men chansen är stor för att alla ska å flyga. Och bogsering finns, kom ut och flyg!

Vecka 30 RST Deluxe förbokade plan, endast vanlig lottning på en ASK21 och DG1000

Under denna veckan är flera plan bokade för anmälda medlemmar. Denna vecka är till för att främja träning på högre nivå med långa/svåra banor där många av klubbens flygplan får chansen att flyga tillsammans och piloterna kan hjälpa/träna med varandra. Detta är viktigt för att få flera SSFK medlemmar upp på SM-nivå! Därför ska denna vecka vara relativt lik en vanlig tävling, dvs att flera av planen är bokade fulltid. Lediga plan för andra flygsugna medlemmar är en ASK21 och en DG1000. Det är bra om privatflygare också anmäler sig så att bogserkapaciteten kan beräknas. Den andra ASK:en kommer att användas till skolning under veckan. All info om RST Deluxe finns här för de som vill veta mer. Eftersom Thomas och jag (Gloria) tyvärr är Corona-fast i Norge, så har vår erfarne sträckflygare Erik Johansson tagit över ledningen av veckan med väderbriefing och banläggning, jätte tack för det Erik! 

 

Vi ser fram emot 2 härliga RST veckor och hoppas at vädergudarna är med oss!

Skribent: Gloria
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms SFK - Flygsport
Box 888
10137 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08323799
E-post: This is a mailto link

Se all info