Hoppa till sidans innehåll

Succé Segelflygets Dag

25 AUG 2020 20:37
Tack alla medlemmar som ställde upp på årets Segelflygets Dag!
  • Uppdaterad: 25 AUG 2020 20:37

Tack alla medlemmar som ställde upp som funktionärer på Segelflygets dag nu i lördags.
Erik våndades dagen innan om det svåra väderläget om vi skulle köra eller ställa in. Beslut att köra på togs, vilket var väldigt lyckosamt då det blev en kanondag på många sätt. Strömmen av besökare var ganska jämn så det uppstod inga direkta köer eller stora folksamlingar.


Saker som var lyckade var säkerhets- och allmän flygplansgenomgång vid MF av Hampus & Hedda. 

Flygträningspassen av Jyrki & Mattias var även ett uppskattat inslag och vi hade nog utrymme för fler friflygare. Det är bra att även visa upp vad ordinarie flygverksamhet består av.


Det var många som gick ifrån flygningarna med ett stort leende, så Nils, Per & 2xAnders gjorde ett bra jobb med flygningarna och rekryteringen. Sen var det bra att Eivor & Ulla-Britt kunde förse dom med fika och korv efteråt.

Tack även till övriga hårt arbetande funktionärer som Staffan, Daniel, Gabriel, Hannes, Johan, Stefan, Peter, Lars, Ulf, Mats, Arvin & Lennart.


Vi har återkopplat till alla flygande besökare så vi får se vad utfallet blir senare i höst när teorilektionerna startar.


Saker vi kan göra bättre är nog att ha reservförare både för bogsering & segelflygare. Tidigare och mer marknadsföring, samt att ha mer vanlig grillkorv istället för premiumkorv som inte uppskattades lika mycket.


Glöm inte att skicka in en arbetstidsrapport till admin för nedlagd tid.

Skribent: Peter Biltz
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms SFK - Flygsport
Box 888
10137 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08323799
E-post: This is a mailto link

Se all info