Hoppa till sidans innehåll

Teorikursen tar paus - omplanering pågår.

22 MAR 2020 11:41
De ursprungligt utlysta teoridagarna januari fram till 1 maj är inställda. Webkalendern uppdateras efter hand. Omplanering pågår av flera orsaker.
  • Skapad: 22 MAR 2020 11:41

Teorikurserna som startade i Stockholm respektive Enköping i slutet av januari är pausade för omplanering av två orsaker.

  • Råd från Segelflygförbundet att tillfälligt skjuta upp möten och sammankomster på grund av det rådande smittskyddsläget och Covid-19 utbrottet,
  • Helt orelaterat till pandemin med Covid-19 så har EU nu i mars slutligen publicerat så de anvisningar (del-SFCL AMC och GM)  för teori- och praktisk utbildning som gäller den nya EU-lagen om segelflygcertifikat (SFCL). Flygskolan kan konstatera att vi behöver ändra vissa delar i hur vi bedriver teoriundervisning. Pausen på grund av Corona är därför inte bortkastad - det hade blivit förskjutningar och ändringar i undervisningen ändå.

Vi har vissa driftstörningar på idrottonline, så det kan fortfarande vara så att det ligger teoridagar i webkalendern på hemsidan. Tas bort efter hand.

Vid frågor kontakta utbildningsgruppen. (utb(at)ssfk.se).

Skribent: Olof Karlström
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Stockholms SFK - Flygsport
Box 888
10137 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08323799
E-post: This is a mailto link

Se all info