Hoppa till sidans innehåll

Anmälan aktiviteter 2020


Nedan kan du anmäla dig till vilka dagar du kan utföra en aktivitet som gäller klubbens verksamhet i Stockholms Segelflygklubb med hjälp av ett Google Spreadsheet.

Det är bara att skriva sitt medlemsnummer och förnamn, se exempel nedan. Anmäl dig före 31 Mars ! 

Var vänlig och editera ej med andra verktyg i dokumentet. Ersätt ordet vakans med ditt medlemsnummer och namn enligt exemplen nedan. Om du vill ändra din dag är det bara att markera ditt namn och radera och fylla i en annan dag. Ange ordet "Vakans" igen där du raderade dig. Dokumentet uppdateras direkt.

 

Exempel hur du skriver in dig i dokumentet:
Ok är med medlemsnummer först:
6485
6485 Hasse
6485 Hans A
6485 Andersson
o s v
  
ok är INTE:
Hasse
Hasse 6485
Hans A 6485
o s v

 

LÄS OCKSÅ DESSA REGLER INNAN DU ANMÄLER DIG!!

För Segelflygledare:

För säsongen gäller det att du som är klar att vara segelflygledare ska sätta upp dig som planerad segelflygledare på minst 1 GRÖN och 1 GUL dag. Du som ska vara assisterande segelflygledare sätter upp dig på RÖD dag. Se KHB för regler om vem som ska och får vara segelflygledare. Om du känner dig osäker eller vill "avrosta" dig, sätt då upp dig som assisterande segelflygledare innan dina ordinarie dagar.

Notera att vi bara har planerad segelflygledare för helger och långhelger. För kurser och läger har vi ingen planerad segelflygledare, utan det är som vid vanlig vardagsflygning att man får hjälpas åt att vara flygledare (se KHB). Speciellt vid RST-veckorna kan det innebära att nybörjare får göra sina flygningar tidigt på dagen, om det inte finns någon erfaren segelflygledare på plats under eftermiddagen.
 
Glöm inte att läsa igenom PM för segelflygledare kvällen innan du är planerad segelflygledare!

 

För Jourlärare/Jourcoach:

Skolchefen Olof Karlström har separat skickat ut mail till alla lärare/tränare/coacher om hur ni ska anmäla er. Kolla mailet, eller kontakta Olof om du har frågor. 

För Bogsörer

Alla bogsörer ska få ett separat mail om hur ni ska anmäla er kolla mailet! Om du har frågor, kontakta Robert Svedjehammar som är ansvarig för bogserpiloterna. Kontaktinfo finns i medlemsmatrikeln.

 ANMÄL DIG HÄR!

Då anmälan är stängd och ändringar efter 31 Mars

Alla ändringar som önskas göras skall meddelas kansli(at)ssfk.se. Då kommer det med i den uppdaterade aktivitetslistan som kommer ut efter ändringen.

Alla uppmanas att själva hitta en ersättare och notera tydligt vilka personer och datum som ändringen gäller.

Uppdaterad: 19 FEB 2020 17:47 Skribent: Peter Biltz
E-post: Adressen Gömd

ESVL_knapp


Snabblänkar:

Aktivitetslista, se myWebLog

Våra Regler (KHB, Prislista, etc)

WebbkartaRST_online_logo

olc_logoSäkerhetsinfo kollisionsvarning:


Släpvagnskalkylatorn


 

Postadress:
Stockholms SFK - Flygsport
Box 888
10137 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08323799
E-post: This is a mailto link

Se all info