Hoppa till sidans innehåll

C-diplompaket


- Starter tom etapp 1/C-diplom (dock max 30 starter)

- Teorikurs inkl. kurslitteratur "Segelflyg", "Du flyger" och "Flygdagbok"

- Radiokurs inkl. teorihäfte

- Karta

- Tidningen Segelflygsport

- Medlemsskap i Stockholms Segelflygklubb i två år 

- Pris se klubbens Prislista

- Elevtillstånd ingår ej

 


Begränsat antal platser med målet att effektivisera din utbildning!


En intresseanmälan innebär inte att du är definitivt anmäld utan du måste erhålla en bekräftelse och efter det erhåller du en faktura via mail från oss.  Om du under dina två medlemsår (räknat från datumet för din första flygstart) ångrar dig och vill avbryta utbildningen, krediteras 50% av återstående lektioner. Detta godkänner du i och med din betalning av fakturan vi skickar till dig.

 

 

GÖR EN INTRESSEANMÄLAN HÄR

 

 

                                                                          Foto: Pehr Zetterström

 

För att ge framtida segelflygare en bra chans att komma igång med första delen på ditt certifikat genomför Stockholms Segelflygklubb en riktad satsning till utvalda elever. Paketet innehåller teori samt praktiska flygstarter fram till C-diplom vilket innebär fram till och med dina första tre ensamflygningar, dock max 30 starter. Blir du klar med paketet före 30 starter kan de överskjutande starterna "sparas" och has tillgodo för fortsatt utbildning. Fortsatt utbildning till fullt certifikat innebär ca ytterligare 30 starter med både ensamflygningar och lärarskolstarter, läs mer om hela certifikatet i menyn Segelflygcertifikat till vänster.

 

Läs denna Checklista för certifikatelever där det steg för steg beskrivs vad du måste göra för att uppfylla kraven för att erhålla certifikat samt vad som behövs för den praktiska utbildningen.

 

 

           Flygning med lärare.                                                      Foto: Pehr Zetterström

 

 

För dig som fått bekräftelse för C-Diplom paket

SSFK kommer att skicka information hem till dig. Bland denna information finns en blankett för ansökan om medlemskap som måste skickas tillbaka till klubben och efter det tilldelas du ett medlemsnummer. I samband med detta får du en faktura för paketet skickad till dig, och i och med att du betalar fakturan godkänner du ovan nämnda kriterie, vilket även står på fakturan. Nästa steg är att anmäla dig till kursveckor/dagar.  Kursveckor brukar ges fr.o.m veckan före midsommar till sista juli. Även en vecka under slutet på maj månad brukar erbjudas beroende på väder. Helgskolning erbjuds fr.o.m mitten på april till mitten juni, samt mitten på augusti till mitten på oktober. Alla datum publiceras på hemsidan i mars månad och anmälan kan göras under menyn "Anmälan till kurs" till vänster. Det går även att göra en preliminäranmälan till utb(at)ssfk.se.

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:51 Skribent: Peter

ESVL_knapp


Snabblänkar:

Aktivitetslistan

Våra Regler (KHB, PM, etc)

Webbkartatavlingskalender_anslagst

RST_online_logo

olc_logoSäkerhetsinfo kollisionsvarning:


Släpvagnskalkylatorn


 

Postadress:
Stockholms SFK - Flygsport
Box 888
10137 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08323799
E-post: This is a mailto link

Se all info